Kooptraject

In onze zaak wordt u te woord gestaan door vakmensen, die door hun enorme kennis en ervaring makkelijker in staat zijn u goed te adviseren. Zo bent u altijd verzekerd van apparatuur die perfect past bij uw wensen.

Bovendien kunt u bij elk groot apparaat dat u bij ons koopt altijd de volgende gratis service verwachten:

Uw apparaat wordt gratis bij u thuis bezorgt, gratis ingesteld en gratis duidelijk aan u uitgelegd.

Zo weet u altijd dat alles correct is aangesloten en correct bediend wordt. Dit kan u vaak uren uitzoekerij besparen. Dit blijkt een heel prettige manier van kopen, merken wij aan onze klanten.

Waar veel mensen bij service alleen denken aan herstelwerkzaamheden als er iets defect is, vinden wij dat service al veel eerder begint, namelijk bij de verkoop en aflevering.

Zo vinden wij dat een groot apparaat altijd gratis bij u thuis dient te worden geleverd, op de plaats waar u dit wilt. (En dus niet op uw stoep droppen!) Ook installeren wij uw apparaat nog gratis en geven uitgebreide uitleg over de bediening. Zelfs het ophangen van televisies valt bij ons hieronder.

Zullen deze werkzaamheden echter langer dan een uur in beslag nemen, dan zijn wij genoodzaakt de meertijd aan u te factureren. Ook extra en/of langere kabels en goten zullen wij logischerwijs factureren.