Kwaliteit en persoonlijke service. Fa. P. Wouters & zn. staat voor u klaar.

Service

Mocht er onverhoopt een apparaat het bij u begeven, komt onze eigen technische dienst razend snel in actie. Bij een defecte wasmachine, droger of koelkast staat er binnen 24 uur een monteur bij u op de stoep. Is uw televisie defect, komen wij hem binnen 24 uur bij u ophalen en zorgen wij voor een gratis ruiltoestel, zodat u geen programma hoeft te missen, totdat uw eigen tv weer gerepareerd is.

Onderzoekskosten

Als wij een apparaat hebben nagekeken en wij zijn samen met u tot de conclusie gekomen, dat reparatie zich niet loont of niet mogelijk is, betaalt u logischerwijs een bedrag voor de onderzoekskosten. Wij doen u dan te allen tijde de volgende aanbieding: U krijgt het door ons berekende bedrag aan onderzoekskosten volledig van ons terug als u een nieuw soortgelijk apparaat bij ons koopt.

Voorrijkosten

In tegenstelling tot zeer vele andere bedrijven, tellen wij geen torenhoge vaste voorrijkosten. Dit kunnen wij realiseren, doordat het grootste gedeelte van onze klantenkring in en om Valkenburg woont. Om te benadrukken, dat een bedrag aan voorrijkosten niet alleen uit autokosten bestaat, noemen wij het Basiskosten. In deze basiskosten zitten namelijk ook de kosten die wij jaarlijks moeten maken aan cursuskosten, om volledig op de hoogte te blijven van de laatste technieken, onze gereedschapskosten en de kosten van onze meetapparaten. De basiskosten voor een reparatie bedragen normaal gesproken euro 25,-. Vaste klanten kunnen hier nog eens een korting van euro 10,- op krijgen! Dit komt niet in de buurt bij de 60,- tot 90,- euro die fabrieksmonteurs tellen (vraag naar de voorwaarden.)