Prijsvergelijking

Dat iedereen aan prijsvergelijking doet is een feit en terecht. Maar doe dit dan wel eerlijk!

Vergelijk niet het bedrag, dat u bij ons voor een apparaat betaalt, inclusief al onze extra's met de kale verkoopprijs van een ketenzaak of internetbedrijf. Wij durven te beweren, dat u in zeer vele gevallen bij ons niet alleen qua service beter uit bent, maar ook nog eens goedkoper! Als wij standaard altijd zomaar duurder zouden zijn, bestonden wij namelijk allang niet meer. Ook de klanten die bij ons kopen, betalen namelijk niet graag te veel.

Om u het eerlijk vergelijken makkelijker te maken, hieronder enkele voorbeelden:

TV bezorgen, inclusief meenemen oude tv, zenders instellen, aansluiten op internet, aansluiten op randapparatuur, ophangen op muurbeugel en korte uitleg kost bij:

Mediamarkt: € 154,-
BCC: € 139,90
Fa. P. Wouters en zn: GRATIS! (gedurende het eerste uur, daarna €60,- per uur)

Witgoedapparaat bezorgen, inclusief meenemen oud apparaat, op de plaats zetten, aansluiten op trekschakelaar en korte uitleg kost bij:
Mediamarkt: € 55,-
BCC: € 24,95
Fa. P. Wouters en zn: GRATIS!

Inbouwapparaat daadwerkelijk inbouwen, inclusief meenemen oud apparaat kost bij:
Mediamarkt: € 99,-
BCC: € 69,95 tot 84,95 al naar gelang het soort apparaat
Fa. P. Wouters en zn: GRATIS!

Als u bij de kale verkoopprijs van een ketenzaak het op uw apparaat van toepassing zijnde bedrag heeft opgeteld, blijkt u bij ons vaak goedkoper uit te zijn. Bedenk daarnaast, dat wij u uitgebreidere uitleg geven tijdens aankoop en aflevering, daar wij met goed opgeleide mensen werken. Tenslotte kunt u ook nog eens een zeer veel betere en snellere nazorg verwachten als uw apparaat onverhoopt defecten vertoond.

Wilt u bij ons toch nog een apparaat kopen voor de kale verkoopprijs van een concurrent, vraag het ons en wij geven u aan of dit mogelijk is. (Bedenk dan ook, dat wij onze goede nazorg dan niet kunnen waarborgen) Daar wij ervan overtuigd zijn, dat onze normale manier van werken veel beter en ook nog vaak goedkoper is, heeft dit nooit onze voorkeur!

Bron van de genoemde prijzen van Mediamarkt en BCC is hun eigen website!