Prijsvergelijking

Dat iedereen aan prijsvergelijking doet is een feit en ook terecht. Sterker nog, ook wij vergelijken alle prijzen die wij in onze offertes zetten altijd eerst met de prijzen op internet.

Uiteraard zorgen wij er dan voor, dat we ons niet uit de markt prijzen, want ook onze klanten betalen niet graag zomaar te veel. Want ook wij weten, dat bedrijven als het onze de naam hebben (te) duur te zijn, terwijl dat in werkelijkheid helemaal niet zo is.

Om nog concurrerender te zijn en het prijsvergelijken makkelijker en eerlijker te maken, voeren wij sinds begin 2020 een nieuw prijsbeleid, dat wij u hier graag willen uitleggen:

In onze winkel en in onze webshop ziet u tegenwoordig de kale prijzen van de apparaten, zodat u online precies kunt vergelijken, hoe verrassend goedkoop wij zijn.

Wilt u, dat wij de apparaten voor u inbouwen, installeren, ophangen, etc. tellen we daar een bedrag aan installatiekosten voor, net zoals andere bedrijven dat ook al jaren doen. Ook dit weer om het vergelijken eerlijk en makkelijk te maken.

En ook nog eens goedkoper!

Het kale bedrag van het apparaat opgeteld bij de installatiekosten is altijd goedkoper of gelijk aan de prijs die we vroeger berekenden, toen we de installatiekosten nog in de prijs communiceerden.

Zo kunt u duidelijk zien, dat wij wel heel erg vaak gewoon geen euro duurder zijn dan de zogenaamd goedkopere internetbedrijven.

Onze nazorg blijft van onveranderde hoge kwaliteit, die internet- en ketenbedrijven gewoon helemaal niet kunnen waarmaken!

De prijzen bij ons, maar ook bij onze concurrenten, worden tegenwoordig vaak via computersystemen berekend. Helaas is dat niet altijd helemaal feilloos. Zou u daarom prijsverschillen tegenkomen, waardoor u toch voor een concurrent zou kiezen, neem dan even eerst contact met ons op, want wellicht betreft het een fout of kunnen we via een vertegenwoordiger nog iets extra’s voor u betekenen.